Bine ati venit pe AfaceriPRO. Indrumatorul dvs este : florinon Afaceri online | afaceri la domiciliu | gdi | Afaceri la cheie | job | Bani pe net
afaceri online bani pe net
 
Contact: florinon ,  Nume: Florin Opran ,  Mail: florinonix@yahoo.com ,  Telefon: - ,  Oras: Bucuresti
 
 

Un domeniu web ce iti poate aduce mari beneficii !

Pasul 6 - Incepi afacerea:

 
 

afaceri online bani pe net Pentru a te inscrie in afacere urmeaza instructiunile pas cu pas

1. Intra pe : afacere gdi inscriere !

2. Completeaza formularul care apare. Atentie la completarea formularului. Alege-ti un ID (USER).
Urmatorul pas este sa-ti alegi o parola, de recomandat sa contina si litere si cifre, sa fie usor de retinut si greu de aflat.

La First name trece numele tau mic (prenumele) si la Last name numele de familie.
ATENTIE !!! Adresa trebuie sa fie identica cu cea din buletin. Pe aceasta adresa vei primi plicurile cu cecurile pentru munca depusa.

Dupa ce ai completat toate casutele (adresa de mail, telefon, judet, tara, intrebari secrete), apasa afaceri online bani pe net

afaceri online bani pe net

3. Va aparea o pagina ca si aceasta de mai sus. Completeaza spatiul liber dintre www. si .ws cu numele pe care vrei sa-l dai domeniului tau. Daca acest nume nu este disponibil, gandeste-te la altceva (ce nume doresti tu).
Dupa ce ai gasit numele de domeniu dorit si disponibil, apasa Add domain !

afaceri pe net bani online

ATENTIE !!! In aceasta noua fereastra care a aparut apasa pe

Daca apesi din nou pe iti vei inregistra inca un domeniu si fiecare domeniu in parte costa 10$. Deci nu trebuie inregistrat inca un domeniu.

afaceri online datele cardului

4. Dupa ce ti-ai inregistrat domeniul, va aparea un formular ca cel de mai sus.
La Credit Card Number trebuie sa treci numarul de 16 cifre de pe fata cardului.
La Cardholder Name numele tau exact asa cum este pe card, iar la Security Number cele 3 cifre de pe spatele cardului. Daca sunt 4, atunci doar ultimele 3 trebuiesc trecute. Sa nu uiti sa completezi deasemenea si la Expiration Date, pe fata cardului scrie luna si anul cand expira cardul. Aceste date sunt necesare pentru a-ti activa contul, insa asta nu inseamna ca vei si plati. Odata activat contul, beneficiezi de tot ceea ce ofera GDI, ca si cum ai plati. Iti poti construi propriul site, iti poti folosi casutele de mail, dar cel mai important, poti incepe afacerea ! Si timp de 7 zile poti testa aceasta afacere, fara sa platesti nici un cent ! Daca dupa aceasta perioada nu vrei sa mai continui, intri in contul tau si il anulezi. Si s-a terminat tot.

Dupa ce ai terminat inscrierea, intra pe www.website.ws si apasa pe afacere cont gdi

Introdu ID-ul si parola si intra in contul tau. Intra in meniul din stanga si exploreaza toate butoanele. Trebuie sa te familiarizezi putin cu contul tau, acesta este turnul de control al intregii afaceri. La Upline vei vedea pe cei care sunt inscrisi deasupra ta si carora oricand le poti cere ajutorul sau sfaturi despre cum sa-ti organizezi mai bine activitatea. La Downline vor aparea persoanele inscrise de tine, acolo vei sti despre fiecare persoana detalii importante, cum ar fi starea contului, daca este activ sau nu, cate domenii are, adresa lui de mail, orasul de unde este. La Commissions vei vedea comisioanele care iti revin de la fiecare inscris in parte, nivelul pe care este persoana respectiva, si metodele prin care iti poti primi banii.


afaceri online bani pe net Incepe cu dreptul !
         Dupa ce ai finalizat inscrierea intra pe www.afaceripro.ro/support/lideri - si inscrie-te la cursul pentru lideri ! Vei primi apoi cateva lectii pe mail care te vor invata sa devii un adevarat lider si sa iti construiesti un venit solid pentru tine si familia ta !

afaceri online bani pe net Vrei sa incepi ?
          Felicitari ! Ai incheiat pasii de informare si poti incepe afacerea ! Nu uita ca baneficiezi de perioada de 7 zile TRIAL (in care poti incerca sistemul fara sa platesti) !

afacere gdi inscriere

Recomandare : Continua cu pasul 7. Afla cum se descurca altii in aceasta afacere ! Citeste testimoniale si vezi cum arata cecurile primite de cativa dintre liderii nostrii :


+ Pas 1 : Te informezi                          DONE
+ Pas 2 : Intelegi ce castigi                   DONE
+ Pas 3 : Intelegi ce ai de facut             DONE
+ Pas 4 : Intelegi ce ai de facut             DONE
+ Pas 5 : Primesti suport                       DONE
+ Pas 6 - Incepi afacerea
                      DONE

+ Pas 7 : Primesti cecuri
afaceri online bani pe net 
   
   
             
             
 
 
Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti
 

Copyright ©2007 AfaceriPro