Bine ati venit pe AfaceriPRO. Indrumatorul dvs este : florinon Afaceri online | afaceri la domiciliu | gdi | Afaceri la cheie | job | Bani pe net
afaceri online bani pe net
 
Contact: florinon ,  Nume: Florin Opran ,  Mail: florinonix@yahoo.com ,  Telefon: - ,  Oras: Bucuresti
 
 

Un domeniu web ce iti poate aduce mari beneficii !

Pasul 5 - Primesti suport:

 
 

afaceri online bani pe net Ce este echipa AfaceriPro ?

               Echipa AfaceriPro este formata din lideri ce au decis sa isi intareasca reteaua printr-un program puternic si automatizat ce va putea fi folosit de partenerii lor mai putin experimentati ! Acest program functioneaza pentru fiecare afiliat din retea si a confirmat de-a lungul timpului !    

afaceri online bani pe net Indrumatorul tau !

    In colt dreapta sus vei observa, imediat dupa Pas 7 , un nume de user scris cu portocaliu . Ei bine, acela este user-ul GDI al persoanei care te-a adus pe acest site. El va fi practic indrumatorul tau direct dupa inscrierea in companie ! Pentru a putea da de el ai doua optiuni. Daca inca nu te-ai inscris, intra pe formularul de inscriere si vei gasi numele indrumatorului tau in colt dreapta sus ( Email Your Sponsor: User [ Numele Indrumatorului ]). Daca vei da click dreapta pe Numele Indrumatorului vei avea optiunea de a ii copia adresa de email ! Prin urmare vei putea cu usurinta sa il contactezi pe indrumatorul tau direct prin e-mail , chiar si inainte de a te inscrie in afacere ! Dupa ce te vei inscrie in afacere vei gasi, pe pagina de administrare a contului tau ( te vei loga pe www.website.ws/members ), datele de contact ale indrumatorului tau direct, dar si ale indrumatorilor de pe liniile superioare (vei putea vedea 5 nivele in sus,- deci datele a 5 indrumatori) !
              

afaceri online bani pe net Concret cine te ajuta pe tine ?

  Concret poti fi sigur de un lucru : Echipa AfaceriPro iti va acorda tot sprijinul de care ai nevoie (vom detalia asta mai jos) ! Ti-am prezentat mai sus cum poti sa iti contactezi "indrumatorul direct" pentru a iti fi clar ca aceasta e o afacere cu oameni reali, cu parteneri co-interesati de afacerea ta. Insa cum iti spuneam totul functioneaza automatizat, astfel incat folosind sprijinul detaliat mai jos te vei descurca perfect !   

afaceri online bani pe net Concret cum te ajuta Echipa AfaceriPro ?

1. Iti ofera un site web de promovare al afacerii care informeaza concret, complet si atractiv si iti va aduce multi noi parteneri in afacere. Site-ul va fi identic cu cel pe care te aflii insa va fi personalizat cu USER-ul tau GDI !
2. Te invata exact ce sa faci prin lectii ce iti vor fi transmise prin e-mail daca te vei inscrie pe cursul pentru formare de lideri de pe www.afaceripro.ro/support/lideri ! Nu te teme, vei afla inca din primele 2 lectii tot ce ai nevoie pentru un inceput perfect si va fi suficient pentru a reusi !
3. Vei primi acces la sectiunea de suport a site-ului ( unde vei putea gasi sfaturi excelente de promovare, o lista cuprinzatoare de site-uri de anunturi, idei de promovare care functioneaza, filme si materiale GDI pe care le vei putea si vei fi invatat sa le folosesti, etc )

afaceri online bani pe net Concret, cum folosesti acest ajutor si ce ai de facut pas cu pas ?

1. Te inscrii in companie de aici : gdi inscriere !
2. Te inscrii la cursul pentru lideri de pe www.afaceripro.ro/support/lideri !
3. Imediat dupaa inscrierea la cursul pentru lideri vei primi prin mail prima lectie in care vei primii sfaturi complete despre cum sa incepi !
4. Vei incepe sa promovezi site-ul acesta personalizat cu userul tau GDI ( www.afaceripro.ro/cod=userGDI unde userGDI este userul cu care te-ai inscris in afacere)
5. Dupa cum vei fi invatat in lectiile pentru lideri promovarea va consta in special in postarea unor anunturi de impact (ti se vor da gata facute) cu titluri de impact pe site-uri de anunturi gratuite

Daca vei posta zi de zi, oamenii vor intra pe site-ul tau, o parte din ei se vor inscrie, si vor avea parte de exact acelasi suport automatizat oferit de echipa AfaceriPro precum si tine ! Nu va fi nevoie sa stai sa le explici ce sa faca ci vor incepe ca si tine urmand pasii de informare, apoi urmand cursul de lideri si incepand afacerea cu brio - avand la dispozitie tot ce le este necesar (inclusiv acest site personalizat cu userul cu care se vor inscrie in companie) !

Motivul pentru care acest suport functioneaza atat de bine este faptul ca e simplu si automatizat si presupune o minimizare a efortului individual !

afaceri online bani pe net Vrei sa incepi ?
          Sfatul echipei GDI si al meu este sa ai rabdare sa parcurgi toti pasii de informare pe care ii gasesti pe acest site (Pasul 1-7) ! Insa daca vrei sa treci peste aceasta recomandare gasesti mai jos butonul de inscriere.

afacere gdi inscriere

Recomandare : Continua cu pasul 6. Afla concret cum poti sa te inscrii in aceasta afacere !


+ Pas 1 : Te informezi                          DONE
+ Pas 2 : Intelegi ce castigi                   DONE
+ Pas 3 : Intelegi ce ai de facut             DONE
+ Pas 4 : Primesti lamuriri                     DONE
+ Pas 5 : Primesti suport
                      DONE


+ Pas 6 - Incepi afacerea

afaceri online bani pe net

+ Pas 7 - Primesti cecuri

 

 
   
   
             
             
 
 
Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti
 

Copyright ©2007 AfaceriPro