Bine ati venit pe AfaceriPRO. Indrumatorul dvs este : florinon Afaceri online | afaceri la domiciliu | gdi | Afaceri la cheie | job | Bani pe net
afaceri online bani pe net
 
Contact: florinon ,  Nume: Florin Opran ,  Mail: florinonix@yahoo.com ,  Telefon: - ,  Oras: Bucuresti
 
 

Un domeniu web ce iti poate aduce mari beneficii !

Pasul 4 - Primesti lamuriri:

 
 

afaceri online bani pe netCare este cotizatia unui membru GDI ?
          Cotizatia lunara a unui membru activ GDI este cuprinsa in suma de 10$/luna ce trebuie platita pentru achizitia unui nume de domeniu cu extensia .ws, iar plata se poate realiza cu orice card valid de tip VISA sau MASTERCARD


afaceri online bani pe netCum platesc cei 10$ pe luna pentru domeniu ?

        Este foarte simplu. Ai nevoie de un card Visa Electron sau Mastercard - pe care il poti face la orice banca. La inscriere vei completa - ca la orice plata pe internet cateva date si platile se vor efectua automat. Cand e vremea platii, GDI va lua automat cei 10$ din contul tau.

 

afaceri online bani pe net Cum primesc banii ?

          Sunt mai multe modalitati :

Poti opta cum sa primesti banii :

Plata prin cecuri livrate prin posta

Suma minima pe cec

Taxa

$25

$3

$50

$3

$100

gratis

$250

gratis

Plata prin transfer bancar direct in cont pe card

Suma minima pe transfer

Taxa

$50

$15

$100

$15

$250

$15

Plata prin PayPal

Suma minima pe transfer

Taxa

$10

$3

$25

$3

$50

$3

$100

3% din subtotalul comisioanelor

$250

3% din subtotalul comisioanelor

Poate parea complicat la o prima vedere insa optiunile sunt simple si pot fi in orice moment efectuate din contul tau.

afaceri online bani pe netCe este GDI home business?
          Home business inseamna afacere la domiciliu iar acest concept a inceput sa prinda tot mai mult contur odata cu revolutia internetului. Avand in vedere ca pe internet se fac la acest moment tranzactii zilnice de sute de milioane de dolari, si in Romania exista peste 6 milioane de romani care folosesc frecvent internetul este limpede de inteles ca pot exista oportunitati deosebite de lucru la domiciliu. Important este, insa, sa fie oportunitati reale si serioase de genul "win-win situation" (in traducere = castig de ambele parti sau castig echitabil)

afaceri online bani pe netMa pot inscrie in GDI daca am deja un loc de munca, sunt elev sau student ?

        Sigur ca DA ! Inscriindu-te in GDI vei fi propriul tau sef, iar pentru a reusi nu va trebui sa iti sacrifici mai mult de 1-3 ore zilnic. Programul tau de lucru il vei stabili doar TU. Multi dintre afiliatii GDI sunt profesori, medici, muncitori, pensionari, elevi, studenti, etc.Unii dintre ei au resurse de timp foarte limitate si investesc atat cat au la dispozitie. Fie ca e vorba de 3 ore pe saptamana sau 3 ore pe zi, efortul lor da roade - mai devreme sau mai tarziu. Important este sa vrei cu adevarat si sa ramai constant in eforturile tale !

afaceri online bani pe netPot incepe fara sa platesc nimic ?

                   DA. Poti incerca sa vezi cum functioneaza sistemul fara sa platesti nici macar 1 cent timp de 7 zile, pentru ca GDI iti ofera 7 zile gratuite de proba. Astfel iti poti face o impresie clara despre ceea ce ofera programul si ce sanse de reusita ai. In aceasta perioada de proba beneficiezi de tot ceea ce ofera GDI membrilor sai activi. Iti poti activa propriul site (daca doresti), iti poti folosi casutele de mail, dar cel mai important lucru, poti incepe afacerea si poti lua contact cu echipa AfaceriPro care te va ajuta in dezvoltarea afacerii. Daca dupa aceasta perioada nu vrei sa mai continui, intri in contul tau si acolo vezi cum poti sa il anulezi ... sau continui activitatea ca sa castigi BANI !!!

afaceri online bani pe netCe inseamna OMLM (Online Multi Level Marketing) ?

          

        Acesta este un sistem care functioneaza pe mai multe nivele, asemanator dar totusi diferit fata de Oriflame sau Avon, spre exemplu. Sistemul OMLM oferit de GDI functioneaza pe 5 Layers (nivele), iar comisionul pe care il vei primi de pe fiecare nivel este de 10%, adica 1 dolar pentru fiecare persoana inscrisa de tine sau inscrisa de cei inscrisi de tine. Vei primi acesti bani in fiecare luna, la fel cum ai primi un salariu. Insa aici vei munci singur la inceput, iar apoi vor munci si cei din echipa ta pentru tine! Reluam exemplul de dezvoltare a retelei - prezentat si in pasii anteriori - si venitului rezidual rezultat din asta in cazul in care tu vei reusi sa inscrii 5 persoane care vor face si ele acelasi lucru ca tine :

 Tu aduci 5 noi afiliati (plasati automat pe primul tau nivel).

=> 5 afiliati plasati pe primul nivel

afaceri gdi bani net online

   

Cei 5 aduc fiecare cate 5 noi afiliati

=> 25 afiliati plasati pe al II-lea nivel

afaceri gdi bani net online

   

Cei 25 aduc fiecare cate 5 noi afiliati

=> 125 afiliati plasati pe al III-lea nivel

afaceri gdi bani net online

   

Cei 125 aduc fiecare cate 5 noi afiliati

=> 625 afiliati plasati pe al IV-lea nivel

afaceri gdi bani net online

 

  Cei 625 aduc fiecare cate 5 noi afiliati

=> 3125 afiliati plasati pe al V-lea nivel

afaceri gdi bani net online

(ce se intampla dincolo de acest nivel, nu iti mai aduce nici un procent)

 

Prin urmare, pe cele 5 nivele tu ai 5+25+125+625+3125 = 3905 afiliati.

Mai exact, asta inseama un castig de 3905$ / luna !

 

afaceri online bani pe net De ce se vorbeste de aceasta afacere ca fiind o afacere globala ?

                      Raspunsul e foarte simplu : Pentru ca poti gasi afiliati oriunde exista internet. Daca la un moment dat va exista internet pe Marte vei putea inscrie si cosmonauti ! Tratand insa cu seriozitate caracterul global al afacerii, este important de mentionat ca dupa ce afacerea ta va prinde deja contur vei putea sa incepi sa investesti niste bani pentru a promova intens si in afara. In aceasta faza deja se poate vorbi de rulaje de mii si zeci de mii de dolari. De aceasta se numeste si o afacere - pentru ca poate deveni O MARE AFACERE ! O AFACERE GLOBALA !               

afaceri online bani pe netCum este "indicat" sa demaram aceasta afacere ?

                      Parcurgand cei 7 pasi de pe acest site si apoi inscriindu-te la cursul de lideri disponibil aici : Curs pentru lideri !. Vei primi ca urmare inca din primele 2-3 lectii toate informatiile necesare pentru a avea succes, urmand ca apoi sa fii tinut la curent si cu alte metode, noutati, idei...             

afaceri online bani pe netCe este echipa AfaceriPro ?

                Echipa AfaceriPro este formata din lideri ce au decis sa isi intareasca reteaua printr-un program puternic si automatizat ce va putea fi folosit de partenerii lor mai putin experimentati ! Acest program functioneaza pentru fiecare afiliat din retea si a confirmat de-a lungul timpului !    

afaceri online bani pe netVoi primi sprijin neconditionat ?

        Exista 2 conditii pe care trebuie sa le ai in vedere :
        Din partea companiei GDI : NU tolereaza spam-ul !
        Din partea echipei AfaceriPro: Intreprindem aceasta afacere bazandu-ne pe o informare corecta si principii etice solide. Daca vei recurge la exagerari ori minciuni ce pot discredita compania si eforturile echipei vom intrerupe orice forma de colaborare cu tine.        

afaceri online bani pe netAm multe alte intrebari ?

        In orice intreprindere serioasa intrebarile sunt un lucru bun. Exprima interes real si dorinta de a intelege in profunzime lucrurile. Acest site este creat pentru afiliatul GDI identificat cu userul florinon ! Pentru a il putea contacta intrati pe linkul de inscriere in afacere si gasiti numele si adresa lui de e-mail in coltul din dreapta - sus al ferestrei !

     

afaceri online bani pe net Vrei sa incepi ?
          Sfatul echipei GDI si al meu este sa ai rabdare sa parcurgi toti pasii de informare pe care ii gasesti pe acest site (Pasul 1-7) ! Insa daca vrei sa treci peste aceasta recomandare gasesti mai jos butonul de inscriere.

afaceri gdi bani net online

Recomandare : Continua cu pasul 5. Afla concret in ce va consta suportul pe care il vei primi in aceasta afacere :


+ Pas 1 : Te informezi                         DONE
+ Pas 2 : Intelegi ce castigi                  DONE
+ Pas 3 : Intelegi ce ai de facut            DONE
+ Pas 4 : Primesti lamuriri
                   DONE


+ Pas 5 : Primesti suport

afaceri online bani pe net

+ Pas 6 - Incepi afacerea
+ Pas 7 - Primesti cecuri

 

 
   
   
             
             
 
 
Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti
 

Copyright ©2007 AfaceriPro